Mei 2019: Gadgets om lange autoreizen aangenamer te maken

Auteur: Loes. Gemiddelde leestijd: 3 minuten. 

Met de auto op reis? Deze accessoires maken het je gemakkelijker.

We hebben weer bijzondere hebbedingetjes gevonden.

1) Nekkussen

Je kent dat wel, na een lange rit is je nek helemaal stijf door de koude lucht van de airconditioning en het lange stilzitten. Maar daarvoor ga jij je auto reizen natuurlijk niet laten! Dus zijn wij op zoek gegaan naar oplossingen. Wat als je je nek heerlijk comfortabel kon laten ruste tijdens het rijden? Er bestaan namelijk nekkussens, speciaal voor in de auto, die je aan je stoel kan bevestigen. Zo blijft je hoofd rechtop en houd je je aandacht bij de weg, zonder op het einde van de rit met spierpijn te kampen.

Wij vonden deze alvast voor je op Aliexpress: https://www.aliexpress.com/item/1000005865607.html

2) Extra opbergvak aan je zonneklep

Ben jij ook altijd alles kwijt in je wagen, net wanneer je het nodig hebt? Je zonnebril, kleingeld, je tankkaart, de papieren van je wagen, … Net wanneer je ze nodig hebt, zijn ze nergens te vinden, en ga je als een gek je hele wagen afzoeken. Er is gelukkig een heel erg gemakkelijke oplossing. Er bestaat namelijk een handig systeem dat je gewoon kan bevestigen aan je zonneklep. Je zonnebril, kaarten, smartphone, alles wat je snel bij de hand wilt hebben, kan je hierin bewaren – letterlijk binnen handbereik. Vergeet hem alleen niet even op te bergen als je uitstapt, je wilt niet dat dieven er even gemakkelijk bij kunnen als jij.

Op Aliexpress vind je er vast eentje die bij jouw interieur past, maar wij waren gecharmeerd van deze: https://nl.aliexpress.com/item/32838123179.html

3) Opvouwbare doos met verdeelvakken

Ziezo, je koffer is ingeladen, alles klaar om te vertrekken. Maar waar blijf je met al die losse spullen die ook broodnodig zijn tijdens je reis? Als ze in je koffer steken, kan je er niet aan wanneer je ze nodig hebt. Een grote zak met alles door elkaar? Dat werkt ook niet handig. Daarom raden wij deze opvouwbare doos met verdeelvakken aan! Die kan je bovendien aanpassen aan jouw noden. Alles binnen handbereik voor wanneer je het nodig hebt, en zo weer opgeborgen wanneer je ter plekke bent.

Deze op Aliexpress geeft je alles wat je nodig hebt: https://nl.aliexpress.com/item/32962048970.html

4) Rugleuning beschermer met verdeelvakken

Reizen met kinderen is altijd een uitdaging, en al helemaal als je met de auto vertrekt. Je bent nog maar net op weg, en het begint al. De ene vraag na de andere: ‘Is het nog ver? Zijn we er bijna? Mama, ik verveel me!’ En dan hebben we het nog niet gehad over de trappelende voetjes die te pas en te onpas in je rug duwen. Kinderen en lang stilzitten, geen match made in heaven. Daarom komt deze rugleuning beschermer van Aliexpress zeker van pas. Hij beschermt jouw rug tegen stompen en je rugleuning tegen vuile schoenen. Bovendien kan je in de de verdeelvakken allerlei leuke dingen steken om je kinderen bezig te houden. Een snack, een drankje, een boek of zelfs een tablet vol filmpjes.

Wedden dat je kinderen vanaf nu met plezier mee op roadtrip gaan? https://nl.aliexpress.com/item/32910795281.html

5) Koeltas/verwarmingstas

Een roadtrip is niet compleet zonder bijhorende picknick. Je wilt toch niet elke keer opnieuw moeten stoppen bij tankstations om je vol te proppen met ongezonde snacks? Dan is een lekkere salade of sandwich met een gekoeld drankje erbij toch zoveel leuker! Jammer genoeg wordt het in je auto nogal snel warm. Die verlepte boterham is dan veel minder aantrekkelijk dan die vette broodjes. Tenzij je natuurlijk een handige koeltas in je auto hebt staan. Tegenwoordig kan je die zelfs aansluiten op de stroom van je auto: gedaan met kilo’s extra aan koelelementen, en meer ruimte voor lekkers voor onderweg.

Deze vonden we op Aliexpress: betaalbaar, licht, en multifunctioneel! Hij kan je eten namelijk ook warm houden: https://nl.aliexpress.com/item/32961614349.html

Lees meer op deze externe link(s):

Geef een reactie

Vindt je LPG-installateur

Over AutoGas.BE

Wij vertegenwoordigen LPG-systeemfabrikanten, LPG-installateurs en LPG-distributeurs in België.

Iedereen de mogelijkheid te geven om goedkoper en milieuvriendelijker te rijden.

Volg ons ook hier

Recente Berichten