November 2019: Huisdier mee in de auto?

Auteur: Loes. Gemiddelde leestijd: 4 minuten. 

Met de auto op reis? Deze accessoires maken het je gemakkelijker.

We hebben weer bijzondere hebbedingetjes gevonden.

1) Waterproof zetelbeschermer

De herfst is weer in het land, en dat wilt zeggen: lange wandelingen langs kleurrijke bossen en spelen in plassen. Je trouwe viervoeter doet daar maar al te graag aan mee. Helaas blijkt Fido’s vacht na zo’n speelse wandeltocht vol takken, blaadjes en modder te zitten, om nog maar te zwijgen over de nattigheid. Om te vermijden dat je na elke wandeling met je auto naar de carwash kan voor een grondige schoonmaakbeurt van je achterbank, kan je die ook beschermen met een waterproof zetelbeschermer. Deze vonden we op Aliexpress. Gemakkelijk te bevestigen, groot genoeg om alles te beschermen tussen jouw zetels en de koffer, en Fido heeft een lekker comfortabele zitplek.

Wij vonden deze alvast voor je op Aliexpress: https://nl.aliexpress.com/item/32964803636.html

2) Autozitje of bench

Samen met je hond een lekker ritje met de auto maken moet toch een van de fijnste dingen zijn die het leven te bieden heeft. Helaas heeft Fifi niet altijd de intentie om braaf op haar plaats te blijven zitten. Een hond op je schoot is verre van ideaal tijdens het rijden, maar haar op de achterbank dwingen is ook zo sneu. Gelukkig vonden we op Aliexpress je ideale reisgezel. Deze bench bakent duidelijk de grenzen af voor Fifi, zonder dat ze echt hoeft worden opgesloten. Ze zit veilig en comfortabel vastgeklikt, jouw zetels zijn beschermd tegen haar vacht en nagels, maar ze kan wel gezellig naar buiten kijken of naar jouw gebabbel luisteren.

Op Aliexpress vind je er vast eentje die bij jouw hond past, maar wij waren gecharmeerd van deze: https://nl.aliexpress.com/item/32868612684.html

3) Gordel voor honden

Wist je dat het in veel landen tegenwoordig verplicht is om je trouwe hond vast te klikken als je hem mee neemt in de auto? Tijdens het rijden zou hij wel eens kunnen proberen om bij je op de bestuurderszetel te klimmen. Dat op zich is al reden genoeg om hem veilig op de achterbank te houden. De voornaamste reden is echter om te vermijden dat er nog grotere ongevallen gebeuren als jij toch bij een ongeval betrokken zou geraken. Als je hond dan in blinde paniek uit de auto springt, kan hij verdwalen, of erger nog, verderop een nieuw ongeluk kunnen veroorzaken. Dit harnas dat we voor je vonden op Aliexpress houdt je hond comfortabel onder controle en veilig vastgeklikt. Zo kan hij ook niet wegschieten als je de deur even open doet.

Deze op Aliexpress geeft je hond vastigheid: https://nl.aliexpress.com/item/32975627141.html

4) Hek voor koffer

Wie regelmatig met zijn hond op de achterbank rijdt, weet dat de schatten wel eens durven komen kijken wat jij daar vooraan allemaal uitspookt. Of je ze nu in de kofferruimte vervoert of op de achterbank, nieuwsgierig als ze zijn, proberen ze altijd wel te geraken waar jij ze liever niet hebt. Zowel voor hun eigen veiligheid als voor de jouwe, is het daarom geen slecht idee om hen de doorgang te versperren met een hek. Deze vonden we voor je op Aliexpress. Door zijn verstelbare zijhekken, kan je hem gemakkelijk monteren in iedere auto, zowel achter de bestuurderszetel als tussen de koffer en de achterbank. Een paar klikken, en iedereen kan weer veilig mee op weg.

Je trouwe viervoeter achter een autohekje? https://nl.aliexpress.com/item/4000025594689.html

5) Loopplank

De ene hond geraakt al wat gemakkelijker in je wagen dan de andere. Sommige rassen zijn groot genoeg om gewoon in te stappen, of met een klein sprongetje vlot in de koffer te landen. Voor de kleinere rassen is die hoogte helaas onoverkomelijk, en hen moet je helpen. Of misschien is je pup nog te klein om de sprong te wagen, of is je oude makker wat minder goed te been en wil je zijn oude botten wat sparen. Voor al deze problemen is er een heel simpele oplossing: je legt gewoon een loopplank naar je auto. Zo’n plank neemt al gauw veel ruimte in en is dus niet even handig om overal mee naar toe te nemen. Dit exemplaar op Aliexpress heeft daar aan gedacht, en is opplooibaar, zonder daarbij aan stevigheid in te boeten. Vanaf nu geraakt Rover overal gemakkelijk in- en uitgestapt.

Deze vonden we op Aliexpress: betaalbaar en functioneel: https://nl.aliexpress.com/item/33008236860.html

Lees meer op deze externe link(s):

Geef een reactie

Vindt je LPG-installateur

Over AutoGas.BE

Wij vertegenwoordigen LPG-systeemfabrikanten, LPG-installateurs en LPG-distributeurs in België.

Iedereen de mogelijkheid te geven om goedkoper en milieuvriendelijker te rijden.

Volg ons ook hier

Recente Berichten