Soms moet je je eigen inspiratie zijn.

SCHOON RIJDEN

Ontvang gratis berekening hoeveel jij met je auto kunt besparen

LPG heeft weinig emissie en nagenoeg geen fijnstofuitstoot

Reduceer jij direct je CO2 afdruk met de helft?

Reduceer direct je uitstoot met LPG.

LPG heeft heel weinig emissie, zeker als je vergelijkt met diesel en benzine. 

De CO2 en stikstofoxide uitstoot zijn veel minder. En LPG heeft nagenoeg geen fijnstofuitstoot wat belangrijk is voor de volksgezondheid.

Ruim 5.000 milieu bewuste Belgen gingen je voor. Wil je ook echt verschil maken? Verbeter je bestaande auto door LPG als brandstof optie toe te laten voegen. 

AutoGas.BE is de verzameling van LPG specialisten in België  en onderhoud contact met particulieren, ondernemers en overheid.

LPG is populair want het ontziet direct het milieu:

22% minder CO2 dan benzine | 68% minder stikstofoxide dan benzine | 96% minder stikstofoxide dan diesel | 98% minder fijnstof dan benzine

LPG rijders zijn toekomstgerichte rijders. Ze nemen bewust de stap naar LPG. Ze rijden goedkoop en schoon. Doe mee met LPG!
AutoGas.BE is de verzameling van Belgische LPG specialisten. We doen er alles aan om je direct te helpen. Vraag gratis en vrijblijvend advies.

LPG produceert veel minder schadelijke uitstoot
Minder CO2, minder fijnstof, minder stikstofoxide.

Wil je ook schoner rijden met LPG?

Stuur ons je informatie en wij zoeken de beste oplossing voor je!

Hoofdkantoor AutoGas.BE

Locatie:

Léon Lepagestraat 4, 1000 Brussel

E-mail:

LPG inbouwen in een auto

Tijdens de LPG inbouw wordt de motor optimaal afgesteld. Veel minder emissie en veel goedkoper. De LPG-installateur levert je auto in optimale conditie.
Moderne LPG systemen zijn dusdanig goed dat de boordcomputer het vermogen en het  brandstof verbruik van je auto doorlopend optimaliseert. Minder emissie en minder kosten.

Hoe wordt een bestaande auto aangepast voor LPG?

De tank wordt onzichtbaar weggewerkt in een loze ruimte of bij het reservewiel.  De tankopening kan bijna altijd naast de benzine opening, netjes achter de tankklep.
Het intelligente LPG brandstof systeem zorgt voor een perfecte mix zodat brandstofverbruik en emissie tot in de perfectie is geregeld.

Auto's krijgen gegarandeerd minder uitstoot

Onze nationale LPG-installateurs staan in hoog aanzien om hun vakkennis. Ze adviseren je wel LPG-systeem het beste is voor jouw situatie. En ze geven een realistische inschatting van de besparingen welke je kunt realiseren. En natuurlijk  krijg je garantie op het LPG-systeem.

Het voelt goed als je op praktische wijze het milieu ontziet!

Tips om efficiënt te rijden

Je kunt eenvoudig besparen op brandstof en emissie.

  • Rij met een goede bandenspanning;
  • Zorg voor een goede uitlijning van de banden;
  • Check regelmatig het olie niveau;
  • Zorg voor een soepele voortstuwing door goed onderhoud;
  • Hoge toerentallen vermijden door op tijd te schakelen;
  • Rij op LPG zodat je sowieso veel schadelijke uitstoot voorkomt.
Brandstof besparen doe je zo

LPG voor nieuwe auto's

Auto fabrikanten leveren in België weinig modellen standaard met LPG. Misschien komt dat omdat de Belgische LPG installateurs wereldwijd tot de besten behoren. 
Moderne LPG-systemen zeer geavanceerd waarbij de LPG-computer de auto continue bijstelt voor een optimale brandstof mix.

Hoe wordt een nieuwe auto met LPG verbeterd?

De hedentendaagse auto  motoren zijn technisch al sterk. Daarbovenop installeren we het beste LPG systeem. De natuurlijke eigenschappen van LPG zijn bijzonder krachtig en de emissie bijzonder laag.  De auto wordt optimaal afgesteld en dat merk je.

Het LPG systeem bij nieuwe auto's heeft ook fabrieksgarantie

Ultra moderne LPG systemen vragen minder onderhoud en minder olie. De balans is perfect. Erkende LPG installateurs leveren kwaliteit én garantie. 

Tot slot: je glimlach tijdens het milieu bewuste auto rijden is gratis!